6 Mart 2012 Salı

Arashi'de bu hafta (07.03.2012)

JAL'nın yeni reklam çekimleri tamamladı
(japoncam pek iyi sayılamz belki sürüyoda olabilir şimdiden özürdilerim)
Şekil 1-A


Bir süredir Japanese Airlines'ın (JAL) reklam yüzü olan Arashi az önce Japon televizyonunda yayınlanan habere göre yeni tanıtım filminin çekimlerini bitirmiş. konsepti an itibari ile net bilmiyor olsam da "dünyayı ayaklarınızın altına seriyoruz" gibi bir şey olsa gerek zira görüldüğü gibi (şekil 1-A) uçan halı üzerindeler.




Ohno Satoshi (riida) ve Aiba Masaki den yeni dizi

"flaş, flaş" diye duyurmak isterdim bu haberi fakat maalesef diziler duyurulalı 2 haftadan fazla oldu

Bildiğiniz gibi (bilmiyo da olabilirsiniz pek bi normal) riida ve özellikle Aiba-chan çok fazla dizilerde boy gösteren insanlar değiller. bu nedenle beni diğer 3'ünün dizi haberlerinden çok daha fazla sevindirirdi bu haber.

Ohno'nun "Maou"nun ardından açılan bahtı beni zaten oldukça memnun ettiydi (zaten efsane bir oyuncuymuş neden okadar beklemiş hiç anlamadıdı) Fakat açıkçası Aiba için biraz endişeliydim ben. her ne kadar "My Girl" performansını sevsem de yapımcılar pek aynı fikirde değildi sanırım. zira ondan sonra "Bartender"a kadar başka önemli bir rolü olmadı ("Saigo no Yakusoku" sayılmaz onda zaten bütün Arashi oynadı) üstelik Aiba'nın yeni dizisinde ki rol arkadaşı bir kedi (^-^)

Ohno Satoshi, Kishi Yusuke'nn romanından uyarlanan "Kagi no Kakatta Heya"(kilitli oda) da oynaycak. bayan başrol ise "Ryusei no Kizuna" ve "Code Blue" gibi dizilerden tanıdığımız Toda Erika.


Ohno büyük bir güvenlik firmasında çalışan ve şirketin kilitli kapıları ardındaki hilelerini çözen Enomoto Kei'yi canlandırıyor.(bu sır çözme işi de Arashi'de moda oldu. elini sallıyorsun dedektife çarpıyo).  Kei sakin bir tavıra sahiptir fakat anahatarlar ve kilitli odalara karşı garip bir saplantısı vardır. Onun ilgisini olayları çözmekten çok bulmacaları çözmek ve kilitli odaları açmak çekmektedir.


söylentilere göre (muhtemelen hikayeyi okuyanlarda çıkıyo bunlar ^^) bir romantizim durumu olabilirmiş. Erika-san ve Ohno'yu düşünmek bana biraz acı verse de (buz dolabıyla. kapalı televizyonun ilişkisi gibi bişi bu komik yani) bi bakmak lazım duruma.


"Kagi no Kakatta Heya"nın ilk bölümü 16 Nisan Pazartesi günü Japonya saati ile 21'de FujiTV tarafından yayınlanacak. (demek oluyor ki muhtemelen tez zamanda "Kagi no Kakatta Heya" ekibini "VS Arashi" de görücez ^^)


Aiba Masaki ünlü bir polis dedektifi olan babasının izinden giderken zor zamanlar yaşayan Katayama Yoshitarou'yu canlandırıyor (bak gene dedektife bağladık. bi polis kaldıydı onuda tamamlamış olduk böylece). Katayama; yüksekten, kandan, kadınlardan ve hayaletlerden korktuğu için dedektiflik yapmak onun için çok daha zordur. Fakat bir gün şans eseri insanlarla konuşabilen ve inanılmaz bir muhakeme yeteneğine sahip Holmes adlı caliko cinsi bir kediyle karşılaşır. ve böylece beklenmedik bir suç çözme ortaklığı kurulmuş olur.


Akagawa Jirou'nun 1978'de yayınlanmaya başlayan popüler roman serisinden uyarlanan dizi Nisan ayında başlayacak. "Mikeneko Holmes no Suiri" her cumartesi NTV'de Japonya saati ile 21'de yayınlanacak.




Arashi'de bu hafta;

8.Mart.2012 - Himitsu no Arashi-chan; programın bu haftaki yayınlanacak olan "V.I.P Limousine" bölümünün sunuculuğunu yapacak olan Ohno Satoshi ve Aiba Masaki; "Bokura ga İta"nın live action'ında İkuta Toma'nın rol arkadaşı olan ve aynı zamanda "Gantz"da da oynayan Yoshitaka Yuriko'yu ağırlayacklar. 


8.Mart.2012 - VS Arashi; 168. bölümü yayınlanacak olan programın bu hafta ki yayını hakkında pek bir bilgimiz olmsada geçen haftaki bölümün sonunda yayınlanan görüntülerden bizi özel bir bölümün beklediğini biliyoruz. "Bet de Arashi" adlı bir segment var ama yayınlanmadan neler olduğunu anlayamayacağız sanırım ^^


8.Mart.2012 - Arashi ni Shiyagare; Programın bu haftaki konuğu İkuta Toma. Muhtemelen son filmi  "Bokura ga İta"nın tanıtımı için gelen İkuta-san'a Arashi baya zor dakikalar yaşatmış gibi görünüyor.



not; bir yanlışım olduysa kusuruma bakmayın bu ilk denemem. sizi rahatsız eden ya da eksik olduğunu düşündüğünüz bir nokta varsa lütfen belirtmekten kaçınmayın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder